Pavasarinę nuotaiką šiauliečiams dovanojo Šiaulių kultūros centro vokalistai

Gegužės 17-ąją Šiaulių kultūros centre vyko koncertas „Maža kelionė per didelį pavasarį“. Kasmetinį koncertą organizuojanti Šiaulių kultūros centro vokalo studija „Rokoko“ (meno vad. Rasa Kauneckaitė) susirinkusiems žiūrovams padovanojo šiltą ir jausmingą muzikinę šventę, kurioje netrūko spalvingų jaunųjų atlikėjų pasirodymų. Renginyje dalyvavę muzikos mylėtojai į namus išsinešė glėbį pačių geriausių emocijų.

Kiekvieną pavasarį Šiaulių kultūros centro vokalo studija „Rokoko“ šiauliečius ir miesto svečius kviečia į spalvingą muzikinę kelionę, kurioje netrūksta nei dainų apie gamtos grožį ar jos išdaigas, nei apie kiekvieną žmogų dažnai aplankančius jausmus. Tradiciškai koncerte galimybę pasirodyti publikai gauna visi studiją lankantys vaikai. Nuo rudens aktyviai repetuodami jaunieji atlikėjai įgyja ne tik naujų muzikinių žinių, bet ir išmoksta dainų, kurios pasiekusios klausytoją atranda savo gerbėją nuo pat pirmųjų dainos akordų.

Trečiadienio vakarą kartu su keturiomis Šiaulių kultūros centro vokalo studijos „Rokoko“ dainininkų grupėmis Kamerinėje salėje koncertavo ir buvusi studijos auklėtinė Gerda bei muzikos ir kūrybos studijos „Sidabro žiogas“ solistė Ugnė Jankauskytė. Pavasariu alsuojančiame koncerte klausytojai išgirdo lietuvių liaudies, liturginių, autorinių ir žinomų popmuzikos, roko stiliaus dainų.

Koncerte dalyvaujantys atlikėjai ir solistai klausytojams padovanojo linksmas ir svajingas dainas, kurios žiūrovus nukėlė į gražiausias akimirkas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *